Ons bedrijf heeft de papieren voor ongedierte bestrijding (EVM) en in het bezit van het VCA certificaat.

Voor het coronavirus hebben wij een speciaal nummer geopend 06-53353476

Na contact met het RIVM is bij ons bekend welke middelen het best gebruikt kunnen worden.

  Pas op met hoe u er mee omgaat.

Wat kunnen wij in verbant met het corona virus voor een aantal bedrijven en VvE betekenen. Wij weten welke de juiste middelen zijn die ingezet kunnen worden om een besmetting tegen te gaan.

Wat wij als gecertificeerd bedrijf doen hieronder een aantal voorbeelden.

Bij verzorgings huizen:

Ontsmetten van de bedieningen van de toegangsdeuren, de intercom, de binnen deur klinken, buiten brievenbussen, hand bediende deuren, toegang palen,  o.a. de lift bedieningen en trapleuningen. Zo zijn er nog wel een aantal dingen op te noemen.

Zo kunnen wij dit ook uitvoeren in woonvormen, verpleeghuizen, flats met een vergrendelde toegang en liften, appartementen  met veel ouderen, zo ook bedrijfs ingangen

Het coronavirus is natuurlijk ook gevoelig in deze instanties als woonvormen, verpleeghuizen, flats met een vergrendelde toegang en liften, appartementen met veel ouderen, zo ook bedrijfs ingangen, kantoren,

Hoe het gebruik van een mondkapje en helpen ze:

In Nederland adviseren we alleen mondkapjes voor medisch personeel. Mensen die werken met (mogelijk) besmette mensen gebruiken professionele mondkapjes. Deze mondkapjes helpen alleen als je ze op de juiste manier gebruikt; ze moeten heel goed sluiten over neus en mond en je moet ze regelmatig wisselen. De simpele (papieren) mondkapjes die veel mensen gebruiken, beschermen de drager niet tegen het virus. Verkeerd gebruik van de mondkapjes geeft schijnzekerheid.

Word je minder besmettelijk als je neus en keel desinfecteert met een desinfecterende oplossing?

Nee, deze vorm van schoonmaken wordt niet gebruikt om besmetting te voorkomen of voor de behandeling van een coronavirusinfectie. Het virus kan in de neus en/of keel aanwezig zijn. Het apart schoonmaken van keel of neus heeft daarom geen effect. Het inbrengen van desinfecterende oplossing in de neus kan schade aan de slijmvliezen geven. Hiermee kan de kans op besmetting met bacteriƫn groter worden of zou het zelfs de verspreiding van het coronavirus kunnen versterken.

Wie zijn kwetsbare groepen?

Mensen van 70 jaar en ouder en mensen die op basis van onderliggend lijden in aanmerking komen voor griepvaccinatie. Het gaat om volwassenen (ouder dan 18 jaar) met:

Bij vragen of wij wat voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op.

Ons telefoon nummer speciaal geopend voor coronavirus  06-53353476

Zie hier voor de richtlijnen van het RIVM

 

 

Ook Glazenwas Service Friesland uw glazenwasser voor Friesland. kan uw rammen lappen dus laat ze lappen anders door Glazenwas Service Friesland.