Een spinvrij behandelingen door geheel Nederland

Ons product:

Spinoverlast of niet.

Insect Guard - Insect Clean is een spinnen spray (natuur)product op basis van specifieke algen- en kruidenextracten. Dit geeft direct een spinnen verjaag effect. Als tweede component bevat het een membraam op basis van etherische olie en enzymen voor een langdurig spinnen bestrijdings effect geeft. Met Insect Guard - Insect Clean wordt spinnen overlast en insectenvervuiling op een zo mens, materiaal, en milieuvriendelijke wijze voorkomen. Het voorziet de ondergrond van een onschadelijk filmlaagje, zodat deze onacceptabel wordt voor spin en insect om op te leven. Insect Guard - Insect Clean is een spinnen spray (natuur)product op basis van specifieke algen- en kruidenextracten. Dit geeft direct een spinnen verjaag effect. Als tweede component bevat het een membraam op basis van etherische olie en enzymen voor een langdurig spinnen bestrijdings effect geeft. Met Insect Guard - Insect Clean wordt spinnen overlast en insectenvervuiling op een zo mens, materiaal, en milieuvriendelijke wijze voorkomen. Het voorziet de ondergrond van een onschadelijk filmlaagje, zodat deze onacceptabel wordt voor spin en insect om op te leven.

Wij gebruiken dit product voor spinnenbestrijding, antispin, spinnen bestrijden zodat u geen last meet heeft van een spinnenprobleem of spinnenoverlast.

Gebruiksaanwijzingen Insect Guard / Insect Clean - de Spinnen Spray

  • Bij gebruik geen open vuur en rookverbod.
  • Draag altijd rubberen handschoenen.
  • Verdun insect- clean concentraat 1 op 3 met normaal leidingwater,
  • Bij extreme vervuiling onverdund gebruiken.
  • Verwijder aanwezige insecten en spinnen met een ragebol (NIET DODEN)
  • Met plantenspuit of drukspuit naden en kieren behandelen met grove druppel.
  • Overtollige vloeistof (druppels) verwijderen om vlek- en streepvorming op de ondergrond te voorkomen.
  • De toepassing minimaal 2 x per jaar uitvoeren, vanaf April t/m September.
Let op dat u net geschilderde deuren en kozijnen niet direct behandelt met Insect Guard - Insect Clean.

Heef u naar het lezen van onze site toch nog het idee van daar zou ik meer informatie over willen. Schroom dan niet en neem contact met ons op via het contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.