Een spinvrij behandelingen door geheel Nederland

Onze Werkwijze:

Spinoverlast en wat doen we eraan.

  •      Het wassen van de ramen na een behandeling tegen spinnen is heel goed mogelijk. Mocht het een zonnige dag zijn, dan is dit dezelfde dag nog mogelijk. Is het echter bewolkt of regenachtig, dan kan beter een dag worden gewacht. Het is namelijk de bedoeling dat de stof goed indroogt in het houtwerk opdat het goed zijn werk kan doen. Het is niet de bedoeling om een en ander te reinigen met een hogedrukreiniger, dan wordt de vloeistof namelijk verwijderd. De werking neemt hierdoor sterk af.

  •      Nadat dat we uw huis hebben bekeken maken we een offerte van de prijs die u het zal gaan kosten. Daarna zullen we alle naden kieren en het houtwerk behandelen met het middel dat is toegestaan door het ministerie van VROM. Wat doet het middel! Het zorgt ervoor dat het spinrag niet meer kan hechten en dat de spinnen een andere schuilplaats gaan zoeken onder andere naar de tuin waar het meer nuttig werk zal doen. Na deze behandeling zijn we klaar en geven u een garantie dat in de zomer spin vrij bent aan de buitenkant. 

  •      Wat is de effectieve tijd dat de stof werkzaam is: De stof heeft een werkzame duur van 6 maanden maar dit is bij zeer goede weersomstandigheden. Wat de stof minder werkzaam maakt in ons weerklimaat, regen en harde wind. Behandelen wij een woning éénmalig dan is onze garantie 3 maanden. Wij zijn vanaf 2003 bekend met het fenomeen spinoverlast in Friesland. Door onze vele wateren hebben wij in die jaren dus een zeer goede kijk op de zaken gekregen hoe je dingen het beste kan behandelen. Met een 2 malige behandeling bent u zeker dat uw spinnen overlast is ingeperkt. Mocht u een 2 malige behandeling laten uitvoeren geven wij 15% korting bij de 2e behandeling.

  •      Wij doen veel particulieren in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Naast onze particuliere woningen doen wij zeer veel bedrijven die bij ons in het bestand zitten. Zie hier voor onze referentie lijst. Het preventief behandelen van een woning is van mei tot en met augustus daarna zal het aantal spinnen afnemen en zal u ze weinig meer zien omdat de temperatuur dan gaan dalen. Mocht u na augustus nog last hebben dan is een tweede behandeling wellicht gewenst. Gezien de veranderingen in ons klimaat welke op dit moment plaatsvinden, raden wij altijd een tweede behandeling aan.

Heef u naar het lezen van onze site toch nog het idee van daar zou ik meer informatie over willen. Schroom dan niet en neem contact met ons op via het contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.